22 Temmuz 2008 Salı

Banyo kültürü

Türklerde banyo kültürü osmanlı yıllarına dayanmaktadır. Bir çok ülkede banyo kültürü halen gelişmemiştir. Türkler arasında da banyo kültürü olmayan bir çok insan bulunmaktadır.

Bu türklerden bir örnek vericek olursak Arc yapıdan ahmet beyi verebiliriz. Adam kaç aydır banyo yapmıyorsa artık yanına gittiğiniz zaman leş gibi kokuyor

ahmet beyin ayakları bir kokuyoki kelimelerle anlatılmaz o kokunun yanında en iğrenc laum kokusu bile parfüm kalır. Geçen gün bize geldi kaza ile ayakkabılarını çıkardı ve evde bulunan kedimiz fındık bu koku üzerine bayıldı evet kedimiz kokuya dayanamadı ve bayıldı kedicik

Buradan ahmet bey i kınıyorum...

Panelduş yaptıracağım araştırmalarda bulunmaya başladım. Şuan halen arayış içerisindeyim

18 Temmuz 2008 Cuma

panelduş

panelduş manelduş hikaye kardeşim ne panelduşu git hamama aslanlan gibi babalar gibi yıkan çık ne panelduşu kardeşim önceden panelduş mu vardı allahım yaa

Panelduş Kabinleri

Panelduş duşakabin aldığımızda öncelikle panelduşların ve duşakabinlerin suyu kaydırma özelliğine son derece dikkat etmemiz gerekir.

Duşakabinleri suyu kaydıran bir malzeme ile kaplayıp suyu kaydırma özelliği sağlanıyor. Duşakabinler farklı farklı ebatlarda ve ölçülerde müşterinin isteğine göre üretim yapılabiliyor. Sık kullanımdan dan sonra zamanla duşakabinlerde görülen su lekesi kireç lekesi oluşmaması isin mutlaka kaplama yapılmış olması şarttır. Özellikle büyük şehirlerimizde yaşanan suların sınırların üzerinde kireçli olması duşakabinlerimizin zamanla kireçlenerek çirkin bir görünüm oluşturmasına sepep olmaktadır. Bu kireç artıklarını temizlemek için çeşitli kimyasallara başvurmak ise duşakabinimizin ömrünü oldukça kısaltarak deforme olmasını sağlayacağından dolayı çeşitli kimyasalllarla yapılan temizliği önermeyoruz.

16 Temmuz 2008 Çarşamba

Panelduş ve Banyo sektörü

Ekonomi dünyasında yaşanan tüm gelişmeler sektörüde olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Son yaşanan olaylar yüzünden yatırımlar durma noktasına geldi. Bu belirsizlik ekonomiyi vurdu desek yeridir. İnsanlar artık para harcamaya korkar oldu

Özellikle küçük yatırımcıların altına yönelmesi yüzünden altın fiyatları son yüzyılın en yüksek seviyeleri ulaştı. Umarız ekonomide süren bu belirsizlik kısa sürede son bulur ve piyasalar biraz rahatlar.

13 Temmuz 2008 Pazar

Duşkabinler

Duşakabin sistemleri, modern hayatın hızlı akışının bir sonucu olarak, temiz ve sağlıklı banyolar oluşturmak amacıyla ortaya çıkmıştır. Zamanla farklı teknik ve elementlerin de üretime dahil edilmesiyle ürün çeşitliliği artış göstermiştir.

Halk arasında duş kabini olarak da tabir edilen duşakabin sistemleri, ağırlıklı olarak; pleksi duşakabinler, cam duşakabinler, panel duşakabinler gibi adlarla tanınırlar.

Duşakabinler, Duş teknelerinin üzerine veya küvet üstüne uygulanabildiği gibi, hareketli kanat biçimleri de duşakabinlerin şekillerine uyum sağlamaktadır. Her zevke ve bütçeye göre duşakabin seçenekleri mevcut olup, ayrıca müşterilerin talepleri doğrultusunda, ekonomik uygulamalarda da farklı tercihlere yer verilebilmektedir.

66 model ve 9 değişik renk seçeneğiyle

Panelduş keyfi yalnız türkiyeÕde değil, dünyanın birçok banyosunda yaşanıyor. Panelduş duş kabinleri; Ortadoğu, Yunanistan, İrlanda, Kosova, İran, Gürcistan, Sırbistan, Kore, Singapur, Rusya, hollanda, Çek Cumhuriyeti, Makedonya, Romanya, Belçika, Bulgaristan gibi dünyanın birçok ülkesine ihraç ediliyor.
Panelduş, hangi modeli olursa olsun, neme ve darbelere maksimum dayanıklı ve kaliteli malzemeden üretiliyor. Kullanım yerlerine gore PanelduşlarÕda en iyi cins alüminyum profil, elektrostatik boya, polistren levhalar, kaliteli fitiller ve işlevini yıllarca sürdüren rulmanlar kullanılıyor.


Panelduş'ta kabin camlarına ayrı bir önem veriliyor. Tüm modellerde kırılmaya karşı dayanıklı özel üretim güvenlik camı kullanılıyor. Panelduş yaşam konforunuzu her türlü riskten uzakta güvence altına alıyor. Her kabin uzman montaj ekipleri tarafından büyük bir özenle monte edilip size sunuluyor

Jakuzi Panelduş

Panelduş, hangi model olursa olsun, nem ve maksimum dayanıklı en kaliteli malzemeden üretiliyor. Kullanım yerlerine göre tüm Panelduşlar da, en iyi cins alüminyum profil, elektrostatik boya, polistren levhalar, kaliteli fitiller ve işlevini yıllarca sürdüren rulmanlar kullanılıyor. Panelduş ' ta kabin camlarına ayrı bir önem veriliyor. Tüm modellerde kırılmaya karşı dayanıklı özel üretim güvenlik camı kullanılıyor. Panelduş, yaşam konforunuzu her türlü riskten uzakta güvence altına alıyor.
Panelduş için hijyenik koşullar daima en önde gelir. Ürünlerde mikrop ve bakteri üremesini engelleyen kapalı ray sistemi, antibakteriyel slikonlar, özel camlar ve dayanıklı malzemeden üretilmiş aksamların kullanılmasına özen gösterir. Panelduş resmi sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Duşakabin

1986 yılında tek bir model ile atölye düzeyinde "PANELDUŞ" markası ile üretime başlayan Panel Mimari Ürünler Ltd. Şti. çağdaş yaşamın ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirerek sürekli büyümeyi hedeflemiş ve bugun duş ve küvet kabinleri üretiminde 66 değişik model ve 9 ayrı renk seçeneği sunabilen , yılda 60.000 adet üretim sitesiyle sektöründe önemli bir pazar payı elde etmiştir.
Banyoların yapısı ne olursa olsun, Panelduş tüm küvetlere ve duş teknelerine uygun bir modeli vardır. Konusunda 18 yıldır piyasa kalitesi belirlemede öncü rol oynayan panelduş, İstanbul Küçükköyde 4500 m2'lik kapalı alanı olan kendine ait modern tesislerde üretilmektedir. panelduş rünlerinin
pazarlama ve dağıtımı İstanbul, Ankara, İzmirde 3 bölge müdürlüğü, Bursa ve Adana da 2 bölge şefliği ve Antalya da 1 distribütör firma ile yürütülmektedir. Ayrıca ülke çapında da 500'ü aşkın satış noktası ile konusunda Türkiyenin en yaygın satış ağına sahiptir.
Panelduş'lar hangi model olursa olsun, nem ve suya dayanıklı en kaliteli malzemelerden üretilir. Kullanım yerlerine göre en iyi cins alüminyum profil, elektrostatik boya, polistrilen levhalar, kaliteli fitiller ve işlevini yıllarca sürdüren rulmanlar kullanılır. Panelduş'ta kabin camlarına ayrı bir önem verilir. Tüm modellerde kırılmaya karşı dayanıklı özel üretim tamperli cam ve dayanıklı malzemeden üretilmiş
bağlama aksamları kullanılır. Panelduş için hijyen daima en önde gelir. Tüm modellerde; mikrop ve bakteri üremesine engelleyen kapalı ray sistemi ve antibakteriyel silikonlar kullanılır. her kabin uzman montaj ekipleri tarafından büyük bir özenle monte edilip, pazara sunulur.
Panelduş'ta koşulsuz müşteri mutluluğu, daima ilk sırada yer alır ve uzman servis elemanlarından oluşan ekipleri hızlı servis ve garanti sınırları içinde ücretsiz
hizmet verilmektedir.

Panelduş

Panelduş kabinler kendi aralarında kalitesine göre fiyatlandırılır. Piyasada bulunan bir çok panelduş taklidi kabinler satılmaktadır. Kabin alırken dikkat etmemiz gereken hususlar öncelikle aldığımız yerdir almadan önce aldığımız yerin yetkili panel duş bayi olup olmadığını mutlaka sorunuz ve sormaklada yetinmeyip yetkili bayi belgesini isteyiniz. Mutlaka aldığınız kabin için faturanızı alınız faturanızla birlikte garanti belgenizide almayı unutmayınız.

10 Temmuz 2008 Perşembe

panelduş

panelduş kabin market sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için internet üzerinden sizlerle