26 Mart 2009 Perşembe

Cam balkon çalışma sistemi

Cam Balkon istenildiğinde balkonunuzu tamamen kapatabilmenizi, istenildiğinde ise tamamen açabilmenizi sağlayan bir balkon kapatma sistemidir. Camlar sabit olmayıp sağa sola serbestçe hareket edebildiğinden istenildiğinde balkonun istenilen kısmı açılabilmektedir. Çok amaçlı kullanım için tasarlanmış. bir sistemler bütünüdür. Mekanizmalardaki kayar hareketli yapı sayesinde kullanımı kolaydır. Tam olarak kapatılıp açılabileceği gibi cam panellerin bir ya da birkaçını pencere gibi açıp havalandırma amaçlı kullanabilme imkanı da sağlar.Sistemin yapısı alüminyum taşıyıcı çerçeve, hareketli kanatlar, yönlendiricili aparatlar, temperli cam, yalıtım dolgu malzemeleri ve fitillerden oluşmaktadır.

20 Mart 2009 Cuma

Geç kalk. Mutfağı topla. Kahvaltıyı hazırla.

Geç kalk. Mutfağı topla. Kahvaltıyı hazırla. Çay demlenirken internete gir. Çamaşırları topla. Ütü kaldıysa yap, bitir. Eran'ı kaldır. Kahvaltı edin. Kahvaltıdan sonra Eran çiçek baksın. Sen mutfağı topla, internete gir, komşuyla kahve iç. Pazara gidin. Sebze meyve alın. Eve gel, aldıklarını yerleştir. Yerleştirirken ev gene pis oldu. Evi bi daha süpür. Mutfakta yemek pişir. Yemek pişirince ocakla tezgah kirlendi, bunları sil.Akşamüstü oldu. Çay için, koltukta dizi seyredin.Insert any sosyal hayat here!Yemek yiyin. 10'da uykun gelsin yat. Pazartesi sabah olsun. 06:05'de kalk. Notlar: Haftalar Pazartesi'yle başlar, Cuma'yla biter. En az 5 saat uyunur.
Haftaiçi her gün en az 9 saat işte geçirilir. Yok yok. Yaşlandım ben artık. Bu rutin işleri beni bozmasın.

17 Mart 2009 Salı

pimapen pencere

pencerelerimiz ısı yalıtımı açısından oldukça büyük öneme sahip olmakla beraber gelen giden olmasının ardından yapabilecek ısıcamların olması oldukça önemlidir camların temizliğide önemlidir pvc kaplamalarda kullanılan pvc yapıların insaat sektöründe pimapen kullanılmakla bereber fiyatlarının da ucuz olması gerekmektedir.

13 Mart 2009 Cuma

Cam Balkon türkiye

Cam Balkon ürünlerinin Türkiye’de satışa sunulmasının ardından bir çok taklit sahte ve korsan ürün ucuz fiyatlarla piyasaya çıkmıştır. Profilsiz cam Balkon sanayi olarak sahte taklit ve korsan ürünlere karşı haklı mücadelemizi vermekteyiz. Bilinçli tüketici olarak sahte ürünleri tercih etmediğinizden dolayı Profilsiz cam balkon olarak teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca dileyen müşterilerimiz Fabrikamızı ve tesislerimizi Cam Balkon üretim aşamasını bizzat gelip yerinde görebilmektedir. Cam Balkon Sistemleri karşısındaki uzmanlığımız ve senelerin tecrübesi ve kendimize güvenimiz tamdır.

12 Mart 2009 Perşembe

Pimapen deyince akla gelen şey nedir.

Pimapen deyince akla gelen şey nedir. doğal olarak penceredir cam dır ama teknoloji ile birlikte pencere sistemleride oldukça gelisti kendini yeniledi odacıklı sistemler çıktı dışardaki havayı içeri içirdekinide dışarı geçirmeyen sistemler fiyat konusuna gelince fiyatlarıda pahalandı ne diyorum benya of of